Benieuwd hoe klanten over ons denken?
Bekijk onze reviews

Onze ontvangen reviews

Klik op het logo van de bedrijven om de reviews te lezen.

Korte lijntjes met maatwerk

Dag Mike, Via deze weg wil ik je wederom bedanken voor de prachtige samenwerking. Altijd bereikbaar, korte lijntjes en in voor nieuwe ideeën. Ik zou een ieder die een app wil laten ontwikkelen Mike aanraden. Groeten, Mark Hooghuis
Logo of Solide Vastgoedbeheer

Mark Hooghuis

Technisch vastgoedmanager, Solide Vastgoedbeheer

Vriendelijk en goed bereikbaar

Mike heeft ons geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Hierdoor hebben wij een modernere en frissere uitstraling dan voorheen. Het contact met Mike is zeer prettig. Paar keer live gesproken, legt dan alles goed uit, zodat wij als leek het ook snappen. Daarnaast reageert hij snel en duidelijk op vragen via de email. Zeker een aanrader!
Logo of Samen Verloskundigen

Pyhline Derksen

Eigenaresse, Samen Verloskundigen

Maken Website

Wat een fijne samenwerking met Mike! Veel overleg gehad face to face, via app en mail. Ben heel blij met het resultaat en kan Mike bij iedereen van harte aanraden!
Logo of KraamJoos

José

Eigenaresse, KraamJoos

Goede gebruikersvriendelijke webapplicatie

Sinds een jaar maak ik voor het factureren van opdrachtgevers gebruik van een webapplicatie die Original-Mike voor mij op maat gemaakt heeft. De applicatie werkt snel, is zeer gebruikersvriendelijk en scheelt mij veel tijd, kortom een facturatiesysteem waar je als ZZP'er erg mee geholpen bent!
Logo of Y van Eijck Uitvaartbegeleiding

Yvonne van Eijck

Eigenaresse, Y van Eijck Uitvaartbegeleiding

Redesign Website

Geweldig werk! Original-Mike heeft onze oude website getransformeerd tot een moderne en gebruiksvriendelijke website die perfect bij onze branding past. De communicatie verliep vlot en Mike staat altijd voor je klaar!
Logo of HR Security Services

Rafie

Eigenaar, HR Security Services

Samenwerking webapplicatie

Een samenwerking met Mike is ook echt een samenwerking. Pro-actief en stelt de juiste vragen om tot een goed eindproduct te komen.
Logo of SRV Groothandel

Menno Tjoelker

Eigenaar, SRV Groothandel