Hoe werken wij bij
het aanpakken van jouw project

0001

Even kennismaken

Uiteraard gaan we eerst even kennismaken onder het genot van wat te drinken. In het kennismakingsgesprek is het de bedoeling om jouw eisen en wensen om papier te zetten. We bekijken wat voor bedrijf je hebt en wat daarbij de doelgroep is. Tevens heb je de tijd om eventuele vragen te stellen. Waar wij advies op kunnen geven. Ook kunnen we kijken naar andere websites en alvast een beetje inspiratie op doen voor jouw eigen website. Hierdoor zorgen we ervoor dat we beiden een goed beeld krijgen hoe jij de website zou willen hebben.

0002

De voorstellen

Na ons kennismakingsgesprek maken we een op maat gemaakte offerte. Hierin staan de pagina's/modules genoteerd. En zie je de eenmalige en maandelijkse kosten. Daarnaast krijg je toegang op ons klantenpaneel. Hierop kan jij gemakkelijk de offerte online accepteren of (helaas) afwijzen.

0003

Het ontwerp

Nadat je de offerte hebt geaccepteerd gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw website. Wij ontwikkelen eerst een design van jouw homepagina. Dit is de pagina die bezoekers als eerste zien wanneer zij op de website komen. Wij maken het design dat het beste bij jouw bedrijf past en voldoet aan jouw eisen en wensen. Alles wat we hebben besproken tijdens het kennismakingsgesprek wordt hierin meegenomen.


Wanneer de designs klaar zijn zal je genotifeerd worden. Dit is jouw moment om de designs te zien. Je kan de designs zien op ons klantenpaneel. Bij de designs kun je ook een opmerking plaatsen en een bepaald stuk van het design selecteren zodat het ons duidelijk is waar je het over hebt. Wanneer jij het design van de homepagina goedkeurt kan je vervolgens bepalen of we ook de rest van de pagina's moeten designen of dat we gelijk mogen programmeren. Hierbij houden we de style aan van de homepagina voor de rest van de pagina's. Ons advies is niet leidend, klant is koning(in).

0004

Lets code

Het is zover, tijd om te gaan programmeren. We gaan aan de hand van de gemaakte designs een werkende website maken. Tijdens het programmeren kan jij op de hoogte blijven via ons klantenpaneel. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel taken er nog open staan.


Wanneer we de afgesproken pagina's hebben geprogrammeerd, zal jouw website op een testomgeving komen. De naam zegt het al, dit is om te testen. Hier kan jij kennismaken met jouw website. Vertel ons wat je wel of niet mooi vindt, wat je anders zou willen hebben of wat je nog mist. Hier is de testomgeving voor. Je krijgt alle tijd om de testomgeving te testen. Wil je iets veranderd hebben? Geen probleem, dan programmeren we dit en wanneer het klaar is wordt de testomgeving weer ge-update en begint het process opnieuw.

Heb jij alle hoeken van de testomgeving getest en ben je er helemaal tevreden mee? Dan uploaden wij jouw website naar de live versie.

0005

Live

Yes, jouw webiste kan live!. Maar voordat we dat doen, doen wij nog een aantal checks. De check check dubbel-check. Wij controleren nogmaals de gehele testomgeving. Wanneer we nog iets vinden melden we dit bij jou en 'fixen' het gelijk voordat we overgaan naar de live versie. Ook melden we je aan bij Google en Google Business (mits je hiervoor kiest).

0006

En nu?

Jouw website staat online, en nu? Kom je met nieuwe ideeën? Geen probleem, dit kan je ons laten weten via ons klantenpaneel, WhatsApp of email. We bepalen eerst of jouw nieuwe ideeën/aanpassingen vallen onder de onderhoudskosten (mits je hiervoor hebt gekozen). Zo niet, dan zal je hiervan op de hoogte worden gesteld. De nieuwe ideeën/aanpassingen zullen altijd eerst op de testomgeving worden ge-upload. Wanneer jij de testomgeving weer goedkeurt zal het ook worden ge-update naar de live versie.